Uutiset


Showroom Aula 5 Helsingissä

Tervetuloa tutustumaan Laatupaneeleihin viiden yrityksen yhteiselle Showroomille, osoitteessa Runeberginkatu 54 B, Helsinki.
Avoinna ma-pe 9:00-17:00
Puh: +358 444455759

Katso showroomin sivut Kesälomat

Tehtaamme on suljettu heinäkuussa kesälomien vuoksi. Tuotanto toimii taas maanantaina 2.8.2021

Mukavaa kesää kaikille!Hyvää Joulua!

Toivotamme Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2021 kaikille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme. Olemme joululomalla 18.12.2020-3.1.2021, ja palvelemme taas maanantaina 4.1.2021.Tuusulan Asuntomessut 2020

Laatupaneeleita on esillä Tuusulan Asuntomessuilla kahdessa kohteessa.
Kohde 40 Illyria: Terassin katossa erikoistilauspaneeli vanerirunko, mutta pinta sama kuin mdf Valkoinen Saarni. KHH katossa on Valkoinen Saarni. WC/Suihkutilojen katossa Kuultovalkoinen saarnivaneri.
Kohde 26 Puustellin Helmi: Musta Saarnivaneri saunassa. (Asunto B), ja Kuultovalkoinen saarnivaneri saunassa (asunto A)
Tervetuloa tutustumaan.Alkuvuoden kuulumiset

21.2.2020

 

Laatupaneeli tulee laajentumaan tämän vuoden aikana uuden tuotteen, akustiikkapaneelin myötä. Tuotteen lanseeraus tapahtui Sarokkaan osastolla Turun Rakenna & Sisusta -messuilla helmikuun alussa. Vastaanotto yleisöltä oli hyvin positiivinen ja markkinoilla selvästi vaikuttaisi olevan kysyntää akustoiville paneeleille. Ilmoitamme täällä verkkosivuillamme, kun tuote on saatavilla.

 

 

Sisustuspaneeleiden ja tulevan akustiikkapaneelin lisäksi meidät on pitänyt kiireisenä alihankinnat ja projektit. Esimerkiksi viime vuonna olimme mukana muun muassa hotelleiden ja Lapin lomahuviloiden paneloinnissa. Joustavan tuotantomme ansiosta sekä pienemmät muutaman neliön tehosteseinät että suuret tuhansien neliöiden hotelliprojektit onnistuvat meiltä.

 Habitare-messut 11-15.9.2019

 

P. Rotola-Pukkila Oy on mukana Habitare messuilla 11-15.9.2019. Tervetuloa osastollemme 7e160 tutustumaan niin Laatupaneeleihin, kuin hyllymallistojemme uutuuksiin!

Annamme mielellämme lisätietoa paneeliemme ominaisuuksista ja soveltuvuudesta eri käyttökohteisiin. Meiltä saat myös ohjeita ja vinkkejä asennusvaiheeseen, sekä kerromme sinua lähimpänä olevan jälleenmyyjämme yhteystiedot.

Messuosastollamme on esillä myös hyllystöjämme, joista löytyy lisätietoa osoitteesta: www.timantti.comRakenna & Sisusta Messut Turussa

Mallistomme oli esillä Rakenna & Sisusta Messuilla Turun Messukeskuksessa 8-10.2.2019 jälleenmyyjämme Rakentajan Sarokas Oy:n osastolla.
Kiitos kaikille tuotteisiimme tutustustuneille!Laatupaneelit Porin Asuntomessuilla

Porin Asuntomessuilla Laatupaneelit löytyi kohteista 10. Porin Energian Valovoima (kostean tilan paneelit) sekä 22. Wienerberger JokiDuo (kuivien tilojen paneelit). Galleriasta löytyy kuvia näistä kohteista. Kiitos kaikille messukävijöille!Uudet materiaalit

Laatupaneelimalliston uusimmat materiaalit on valmistettu teknisestä koivuviilusta. Niillä saa näyttävän ja uudentyyppisen ilmeen kodin pintoihin, joten ei ole ihme, että näitä on tilattu viime aikoina runsaasti!Hyvää Joulua!

P. Rotola-Pukkila Oy toivottaa Hyvää Joulua ja Onnea Uudelle Vuodelle 2018!
Joulutaukomme alkaa 20.12.2017. Palaamme takaisin töihin 2.1.2018.« Edelliset 10